exit code 2 when running encryption task in service mode

Discuss encryption/decryption issues

exit code 2 when running encryption task in service mode

Postby melvin » Fri Jan 05, 2007 11:00 am

user support request:

Everything works properly when using the engine from the GUI interface, however when scheduling tasks and then closing the GUI, scheduled tasks do not run via the service. All my scheduled jobs terminate with error code 2. If you stop the service and then restart the GUI and start the engine from there, everything works fine. I can't use this product the way I intend in GUI mode. I have attached the logs for your inspection. Please let me know of any other info I can provide in order to get this working……
melvin
Site Admin
 
Posts: 979
Joined: Thu May 25, 2006 10:20 am
Location: Santa Barbara, california

Postby melvin » Fri Jan 05, 2007 11:52 am

from your logs, I noticed:

gpg:yyy Key (yyy transfer Key) <yyy@zzz)yyy gpg: C:\Downloads\rrr.csv: encryption failed: public key not found

Also, I noticed that you started engine as service with different user account than normal log on account.

1) The keys are normally stored in the users home directory. so if you start the engine in service mode with the 'ncservice' account, it does not have access to the keys (security issue).

2) If you have no option but to start engine with a separate account, then read the following articles:

http://www.hiteksoftware.com/phpBB2/viewtopic.php?t=70

http://www.hiteksoftware.com/phpBB2/viewtopic.php?t=69
melvin
Site Admin
 
Posts: 979
Joined: Thu May 25, 2006 10:20 am
Location: Santa Barbara, california


Return to Encryption/Decryption

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron